IOG NARLIDERE

IOG NARLIDERE

IOG Narlidere house project was designed with a simple and elegant design approach. According to the user's preferences, away from the chaos, a lean design approach was set out. Design was created with a few pieces of furniture that our customer previously used. Due to the importance of the hospitality of the user, a large dining area with comfortable seating areas was preferred. Based on the user's desire for a simple living space, the materials used throughout the house were preferred in cream and beige tones. In the design phase of the building, we help the sun to enter the lower floors with area way, while the design of the place it helps to enriched. We have set up a tree in the guest room and cinema room and positioned within the constitution of the conventional basement floor perception. With the use of marble in the upper floor, we achieved a striking and elegant space. At the design stage, the designs were preferred modern and comfortable, taking the user's wishes and needs.

NEWSLETTER